Мarketing solutions

Google Ads

Struggling to find PPC experts who really understand your business and can actually drive long term results? Our world-class marketers would love to help your business thrive!

Optimizarea căutării plătite bazată pe rentabilitatea investiției

Relația noastră cu dvs. se bazează pe obținerea de rezultate, iar rezultatele de marketing plătit sunt măsurate în rentabilitatea investiției. În fiecare zi, obiectivul nostru principal este construirea rentabilității investiției prin interpretarea datelor reale și crearea de campanii care conversie. Aceasta include:

Numerique

Cum vă poate ajuta serviciul nostru de marketing de căutare plătit să vă creșteți veniturile

Combinarea marketingului pentru motoarele de căutare cu optimizarea ratei de conversie (CRO)

Secretul unei campanii SEM de succes este mult mai mult decât să vă faceți site-ul web să apară pe Google. Alte agenții SEM ar seta reclamele dvs. să apară pe Google și le-ar lăsa acolo. Aceste campanii nu au performanțe până la nivelul optim.

Secretul pentru obținerea rezultatelor SEM optime constă în capacitatea de a determina cât mai mulți oameni să vă sune/contacteze după ce fac clic pe anunțul dvs. și ajung pe site-ul dvs. De exemplu, anunțurile SEM actuale au o rată de conversie de 2% pe pagina de destinație. Aceasta înseamnă că din 100 de persoane care vă vizitează pagina, 2 persoane vă contactează.

Adevărați profesioniști Google Ads certificați

Obțineți o echipă de specialiști Google Adwords/SEM certificați care au minimum 2 ani de experiență în gestionarea diferitelor campanii SEM la nivel local. Vă ajutăm să creați combinația perfectă de strategie și implementare pentru a vă asigura că vă atingem obiectivele.

what you get

Ce este inclus în serviciile noastre de marketing de căutare plătite?

Atunci când vă aliați cu RezultateSEO, veți obține acces la gama noastră completă de servicii SEM plătite. Aceste servicii sunt concepute pentru a optimiza fiecare aspect al publicității dvs. plătite, inclusiv:

Creating Success

Ce face ca serviciile noastre de gestionare a căutărilor plătite să fie atât de eficiente?

Potriviți intenția de căutare la fiecare punct de contact

Alegerea cuvintelor cheie potrivite vă va duce doar până departe. Înțelegem cum să potrivim intenția de căutare a cuvintelor cheie țintă cu conținut publicitar, CTA și pagini de destinație care transformă clicurile în rentabilitatea investiției.

Management PPC cu experiență

De unde știi ce funcționează dacă nu ai obținut niciodată rezultate înainte? Managerii noștri de căutare plătită au ani de experiență în gestionarea campaniilor de succes într-o varietate de industrii. Și avem clienți fericiți să-l susțină.

Google Premier Partnership

Lucrul cu o agenție Google Partner vă oferă un avans. Nu numai că suntem certificați în toate tipurile de publicitate Google, dar avem și acces la asistență directă și la alte resurse oferite de Google. Campaniile dvs. beneficiază direct de aceste cunoștințe exclusive.

„Serviciul RezultateSEO PPC este cu ani lumină înaintea concurenței datorită managerilor de cont inteligenți, specializați și politicoși.”

Director of Marketing
Zarra Home

5000+ Client reviews

Dovada este în cifre

De ce anunțurile de căutare plătite pot aduce cifrele

38%

a ratei de creștere a gradului de cunoaștere a mărcii pentru companiile care încep să facă anunțuri afișate în Rețeaua de căutare

100%

din numărul total de clicuri pe pagina cu rezultatele căutării sunt anunțuri afișate în rețeaua de căutare, care servesc drept dovadă că doar dependența de SEO vă limitează potențialul pentru mai mult trafic și clienți potențiali.

82%

dintre clicurile pe anunțurile afișate în Rețeaua de căutare au mai multe șanse să cumpere, ceea ce duce la clienți potențiali mai buni

FAQ

Întrebări frecvente despre gestionarea căutărilor plătite

Doriți să aflați mai multe despre gestionarea căutărilor plătite pentru afacerea dvs.? Răsfoiți întrebările frecvente:

Căutarea plătită este o strategie de marketing digital care implică reclame online care apar în partea de sus a paginilor cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Anunțurile de căutare plătite arată de obicei similar listelor de căutare organice, dar au o etichetă care le diferențiază ca anunțuri.

Cu serviciile plătite de gestionare a căutării, vă puteți aștepta la o echipă dedicată de experți care vă va revizui și analiza cu meticulozitate campaniile, asigurându-vă că acestea se aliniază cu obiectivele dvs. de afaceri. Prin optimizare continuă, ei vă vor ajusta reclamele pentru a le maximiza eficacitatea, ajungând la publicul potrivit la momentul potrivit.

Când vine vorba de anunțurile de căutare plătite, Google Ads servește ca un prim exemplu al modului în care funcționează procesul. Google Ads permite agenților de publicitate să liciteze pentru anumite cuvinte cheie pentru care doresc să apară anunțurile lor. Când un utilizator efectuează o căutare pe Google, platforma folosește diverși factori, cum ar fi cuvinte cheie, setări pentru anunțuri, sume licitate și scor de calitate a anunțurilor pentru a determina ce anunțuri să se afișeze.

Căutarea plătită poate fi într-adevăr un plus valoros la strategia dvs. de marketing din mai multe motive: cercetarea publicului, direcționarea precisă, rezultatele rapide, clienții potențiali de la fundul pâlniei, completarea rezultatelor căutării organice. Prin valorificarea avantajelor căutării plătite, companiile își pot viza în mod eficient publicul, pot genera clienți potențiali calificați, obține rezultate mai rapide și își pot îmbunătăți vizibilitatea generală online și ratele de conversie.

Drive more revenue for your company