Meet the Team

Meet the Numerique revenue revolutionaries

Credem că avem o echipă talentată de specialiști care doresc să ofere cele mai bune rezultate pentru clienții noștri

What We Believe In

We believe in making the world a better place

Credem în a face lumea un loc mai bun. Obținem acest lucru prin extinderea afacerilor cu impact. Accentul nostru este pe promovarea mărcilor clienților noștri și pe difuzarea eficientă a mesajului acestora în întreaga lume. Refuzăm să ne mulțumim cu status quo-ul, străduindu-ne constant să ne extindem propria afacere cu același nivel de onestitate și integritate pe care îl folosim pentru a îmbunătăți întreprinderile clienților noștri.

Transparency

Accountability

Lifelong Learning

Ambition

Executive team

„Suntem dedicați atragerii de talente excepționale de pe tot globul în căutarea noastră neobosită de a oferi cel mai înalt nivel de îngrijire clienților noștri stimați. La RezultateSEO, cultura noastră organizațională se învârte în jurul unui set de valori de bază: Încredere, Transparență, Colaborare, Angajament și Pasiune.”

Head Of Google Ads
Isabel Warren

Leadership

VP of Sales
Lead Digital Strategist
Head of Search Engine Marketing

Misiunea noastră

Misiunea noastră conduce aproape tot ceea ce facem; pentru a avea un impact pozitiv asupra a 3.000.000 de oameni din întreaga lume, lucrând cu oameni de știință, ingineri, întreprinderi și organizații non-profit pentru a avansa și accelera adoptarea inovațiilor care vor schimba viața.

Explorați oportunitățile cu noi astăzi

A te alătura echipei RezultateSEO înseamnă a te alătura familiei noastre extinse. Pe măsură ce lucrăm împreună pentru a crea campanii de marketing de impact, acordăm prioritate nu numai succesului membrilor echipei noastre, ci și bunăstării acestora și a familiilor lor.